Certificări și acreditări
Reduceri la toată gama de betoane Mai ai la dispoziție
00:00:00

Certificări și acreditări

Holcim România S. A., membră a grupului LafargeHolcim, activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deține 2 fabrici de ciment la Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare în Turda, 14 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți hidraulici speciali în Aleșd și Pitești, precum și 3 terminale de ciment în București, Turda și Roman. În ceea ce privește producția de betoane, stațiile ecologice ale Holcim România S. A. beneficiază de certificări atât pe partea de calitate, cât și pe partea de mediu și SSM:

  • Certificarea Sistemului de Management Integrat (calitate, mediu, SSM), în concordanță cu cerințele standardelor ISO 9001, ISO 12001 și OHSAS 18001, conform certificatelor nr. 2400, 849M, 597S, emise de organismul de certificare AEROQ București, acreditat de RENAR.
  • Certificarea controlului producției și al produselor, conform certificatelor cu nr. 282, respectiv 695, emise de organismul de certificare AEROQ București, acreditat de RENAR.
  • Certificarea BES 6001 ”Responsible Sourcing”, care atestă faptul că betoanele noastre sunt fabricate cu materii prime locale, aprovizionate și utilizate în mod responsabil din punct de vedere social și de mediu, conform certificatului RS0020, emis de organismul BRE Global UK, acreditat de UKAS.
cards logo logo