Cum comand online

Cum comand online

Cumpără online, repede şi în siguranță, în doar 5 pași simpli:

Introduci adresa de livrare şi apeși butonul „Comandă beton”. Dacă avem o stație de betoane la maximum 60 km de tine, îți putem livra betonul dorit.

Pentru anumite elemente, este nevoie de proiect și vei putea alege exact clasa de beton sau tipul mortarului specificat în proiectul tău. Pentru cele care nu este neapărată nevoie de proiect, îți oferim noi betonul cel mai potrivit nevoilor tale.

Introdu cantitatea de care ai nevoie și precizează dacă adresa de livrare este amplasată în zona centrală a orașului. În anumite situații, municipalitatea percepe taxe suplimentare de acces în anumite zone ale orașului.

Apasă butonul „Pasul următor” pentru a merge mai departe.

Transportul: ai posibilitatea de a alege opțiunea de transport cu autobetoniera ClicBeton sau cu autobetoniera proprie. Cum îți este ție mai ușor!

Descărcarea: în funcție de locul de turnare şi de spațiul disponibil, betonul poate fi turnat direct din cifă sau cu ajutorul unei pompe speciale. În cazul în care optezi pentru o pompă, trebuie să ai în vedere că aceasta poate necesita spațiu suplimentar pentru montare.

Odată ce ai făcut această alegere, poți trece mai departe, apăsând butonul „Pasul următor”.

Alege ziua şi intervalul orar când dorești să îți livrăm betonul, în funcție de programul tău.

  • Prețul conține contravaloarea betonului, transportului şi a pompării (dacă a fost aleasă descărcarea cu pompa).

Pentru a trece mai departe, apasă butonul „Pasul următor”.

Următorul pas după confirmarea adresei șantierului şi a datelor de contact ale celui care va prelua betonul este plata comenzii. Plata poate fi efectuată de către tine sau de către altcineva (în cazul în care plasezi comanda în numele beneficiarului final). Pentru a iniția plata, trebuie să introduci datele de facturare şi să accepți Termenii şi condițiile site-ului.

Plata se poate face:

  • online, cu card bancar;
  • prin ordin de plată (proforma se descarcă odată cu plasarea comenzii);
  • prin transfer bancar, via internet banking;
  • numerar, la stația de betoane care face livrarea (datele de contact şi proforma se descarcă odată cu plasarea comenzii).

Dacă optezi pentru varianta în care o altă persoană va efectua plata, va trebui să trimiți comanda prin e-mail celui care urmează să efectueze plata. Plătitorul va primi comanda prin e-mail şi va iniția plata apăsând butonul „Plătesc acum”, disponibil în mesaj.
Plata efectuată online vă va fi confirmată pe e-mail imediat ce este acceptată. Pentru celelalte modalităţi de plată, pentru a valida comanda şi a respecta termenul de livrare, te rugăm să efectuezi plata în următoarele 48h lucrătoare de la plasarea acesteia. În caz contrar, comanda poate fi anulată.

cards logo logo