Din august, Clicbeton ajunge la Arad și Constanța
Reduceri la toată gama de betoane Mai ai la dispoziție
00:00:00

Din august, Clicbeton ajunge la Arad și Constanța

Holcim_clicbeton_arad_constanta_articol.jpgÎncepând cu luna august, Clicbeton își extinde rețeaua de stații de beton cu încă două puncte de lucru la Arad și Constanța!

Soluțiile inovatoare pentru construcții Clicbeton, marca Holcim, au fost dezvoltate pentru oameni și pentru planetă, și din acest motiv dorim să susținem oamenii în efortul lor de construire a unor clădiri durabile. Pentru a reuși acest lucru, dar și din nevoia de a ne extinde pentru a fi mai aproape de clienții noștri, începând cu luna august 2022, betoanele de înaltă calitate produse în fabricile Holcim vor putea fi achiziționate și din noile stații prezente la Arad și Constanța.  

Ne dorim să îmbunătățim constant standardele de viață ale oamenilor, de aceea, Holcim România a achiziționat General Beton, prin intermediul căruia clienții noștri să poată beneficia de beton într-un mod eficient și rapid. În prezent, stațiile de beton General Beton se regăsesc și pe website-ul Clicbeton. 

Ne bucurăm de sprijinul venit din partea General Beton, deoarece obiectivele noastre principale sunt aliniate cu desăvârșire: dorim să asigurăm produse de înaltă calitate și să oferim clienților noștri beton performant. 

Turnarea betonului este o etapă extrem de importantă în procesul îndelungat de ridicare a unei clădiri, iar succesul său depinde în mod direct de rezistența finală a lucrării. De aceea, este necesar să beneficiezi de materiale de calitate, la un preț avantajos, livrate la timp în șantier. Cu ajutorul Clicbeton, te bucuri de toate acestea și în plus! Ai întotdeauna parte de sfaturi practice și suportul specialiștilor noștri pe tot parcursul procesului de cumpărare, livrare și punere în operă.

De acum, poți să comanzi rapid online, din confortul casei tale aceleași betoane performante produse în stațiile Holcim România și din noile stații de la Arad și Constanța! Alege betonul care se potrivește nevoilor tale, spune-ne unde și când ai nevoie să fie livrat, plătește online și după stai fără griji că ne ocupăm noi să ajungă la tine cât de rapid.

 

cards logo logo